Alpinstjärna formtoppar i Ulricehamn!

Anna Swenn-Larsson, den alpina stjärnan på allas läppar, väljer att förlägga sin träning i skidbacken i Ulricehamn. Anna har under säsongen tagit flera pallplatser i världscupen.

Inför VM i Courchevel i mitten på februari vill vi göra en lite annorlunda formtoppning. Harmoni, självförtroende och laddade batterier är ledord. Helt i linje med det lägger vi några dagars träning i Ulricehamn där vi får perfekt service, fint underlag, kort omloppstid med många åk. Här kan vi träna på detaljer och finslipa formen. Omgivningen med andra faciliteter passar oss också helt utmärkt. Vi avslutar lägret med parallellslalom-SM i Skövde under helgen, säger Anna.

Fredrik Porat, vd, är väldigt glad att få så celebert besök, men säger också att det är ett bevis på att anläggningens inriktning är träffsäker. Man arbetar hårt för att ha de bästa förutsättningarna i backen trots en väldigt varm och regnigt januari. Ulricehamn har alla förutsättningar med bra boende och kort resväg.

SM i parallellslalom i Skövde går under kommande helg och är en del av den sportintensiva SM-veckan. Besök gärna för att se svenska åkare på hemmaplan!

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?