Nyhet: Buss on Demand – Direkt till Skibikehike Ulricehamn!

Vi är glada att meddela att Västtrafik har lanserat sin senaste innovation i Ulricehamn – Buss on Demand. Denna nyskapande tjänst kompletterar den traditionella kollektivtrafiken och ger resenärer en flexibel och bekväm transportlösning.

En helt ny resupplevelse:

Buss on Demand innebär små bussar som är redo att hämta och lämna resenärer precis där de behöver det. I motsats till den konventionella ruttföljningen anpassar sig Buss on Demand dynamiskt efter resenärernas behov.

Så fungerar det:

Resenärer enkelt bokar sin resa via Buss on Demand-appen. Vid behov av biljett köps den smidigt genom Västtrafik To Go. Hämtningen sker antingen vid en vanlig hållplats eller en virtuell hållplats som endast syns i appen. Bussen anländer vanligtvis inom 10–20 minuter och om det finns fler resenärer med liknande rutt, reser de tillsammans.

Tider och plats:

Buss on Demand är tillgänglig i hela Ulricehamns tätortsområde måndag till fredag mellan kl. 7–21 och lördag till söndag kl. 10–21.

Praktisk information:

Prisstrukturen för Buss on Demand är likvärdig med Västtrafiks befintliga biljetter, inklusive periodbiljetter och seniorkort. Detta innebär att resenärer kan njuta av samma priser som för den reguljära kollektivtrafiken.

För att ta dig till oss på Skibikehike heter vår busshållplats “Ulricehamns skidbacke”.

Prova tjänsten fram till april 2024:

Buss on Demand är för närvarande under testfas och pågår till april 2024. Under denna period kommer den fasta linjetrafiken att fortsätta som vanligt.

Upplev den framtidens resande idag med Västtrafiks Buss on Demand – en service som sätter resenären i centrum! För mer information, besök Västtrafiks officiella hemsida.

Book dit næste U SKI-eventyr!

Hvad sker der hos Ski Bike Hike?