Våra tips på boenden i Ulricehamn


#ski #bogesund #hotell

Upptäck Hotell Bogesund

Upptäck det ultimata boendet för din skidsemester – Hotell Bogesund, endast 8 minuters bilresa från skidanläggningen. När du bokar ditt liftkort hos oss på skibikehike.se får du även möjligheten att smidigt inkludera boendet i samma bokning.

Efter en intensiv dag med skidåkning kan du återvända till hjärtat av Ulricehamn och koppla av i en lugn och fridfull atmosfär. Hotell Bogesunds moderna rum och faciliteter skapar en avslappnad stämning för din vistelse, och den nära anslutningen till skidområdet gör det till det perfekta valet för din vintersemester.

#ski #sova

Bo på Hotell Lassalyckan

Här sover du skönt i mysiga hotellrum inredda i naturens tecken med skogen precis utanför ditt fönster. Välj Vinterpaketet med frukost och 2-rätters middag. Slappna av och värm dig i bastun och relaxen och njut av ledigheten! Utanför dörren finns längdskidspår och våra skidbackar är en kort bilresa bort.

#ski #camping #stuga

Campa eller bo i stuga

Prångens Camping är belägen vid Åsundens norra strand med utsikt över sjön och Ulricehamns stad. Strax intill campingen finns Ulricehamns Kallbadhus en längdskidåkningscentral!

Bo bra i Ulricehamn!

Det finns många bra boenden i Ulricehamn. Söker du efter fler valmöjligheter och tips på vad du kan göra här så finns det bra tips på Västsveriges besöksguide för Ulricehamn.

Vad händer på USKI?