Nya leder och samarbete med Whistler Gravity Logic

Vi är glada att meddela att våra nya cykelleder på Ski Bike Hike Ulricehamn nu är på gång, tack vare vårt samarbete med Whistler Gravity Logic. Detta team, grundat av experterna bakom Whistler Mountain Bike Park – världens bästa cykelpark – har över 60 års kombinerad erfarenhet av att skapa fantastiska cykelupplevelser världen över.

Whistler Gravity Logic kombinerar teknisk expertis med en passion för cykling, vilket resulterar i leder som är både utmanande och roliga. De har arbetat med projekt i över 30 länder och är specialister på att designa leder som är säkra, hållbara och integrerade i den naturliga miljön.

Våra nya leder erbjuder något för alla, från nybörjare till erfarna cyklister. De är utformade för att ge en optimal cykelupplevelse med hänsyn till både säkerhet och miljö. Lederna byggs med material och tekniker som säkerställer deras hållbarhet och minimerar påverkan på naturen.

Vi ser fram emot att välkomna er till dessa spännande nya leder och uppmuntrar alla att hålla utkik efter uppdateringar och kommande evenemang. Under tiden kan ni njuta av våra befintliga leder.

Läs mer om Whistler Gravity Logic och deras arbete här: Whistler Gravity Logic

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?