Rekordtidig Säsongsöppning På Skibikehike – Boka skipass nu!

Ett steg närmare äventyret! Skibikehike välkomnar dig till en historiskt tidig sösongsöppning den 9e December, tack vare våra snökanoner och låga temperaturer som hållit i sig. Läs nedan för att försäkra dig om att du har allt under kontroll inför helgen.

Skipass:

För att säkerställa din plats rekommenderar vi starkt att du förbokar ditt skipass online, med tanke på vår begränsade kapacitet på plats.

Restaurangen Stängd

Med den tidigare öppningen följer vissa justeringar. Vår restaurang genomgår för närvarande en omfattande renovering och kommer inte vara redo i tid för den första helgen. Vi ber om förståelse för detta och planerar att återöppna restaurangen vid vår storslagna invigning den 16e December. Under helgen kommer grillplatser och värmestuga vara tillgängliga för dem som föredrar egen matsäck eller grillning.

Ingen hyra på plats

Vi kommer inte erbjuda uthyrning av utrustning under den här helgen på grund av pågående förberedelser. Kom och hyr utrustning under vår stora öppning den 16e December för en komplett skidupplevelse!

Ta dig till oss via Buss on Demand

Buss on Demand innebär små bussar som är redo att hämta och lämna resenärer precis där de behöver det. I motsats till den konventionella ruttföljningen anpassar sig Buss on Demand dynamiskt efter resenärernas behov.

Så fungerar det:

Resenärer enkelt bokar sin resa via Buss on Demand-appen. Vid behov av biljett köps den smidigt genom Västtrafik To Go. Hämtningen sker antingen vid en vanlig hållplats eller en virtuell hållplats som endast syns i appen. Bussen anländer vanligtvis inom 10–20 minuter och om det finns fler resenärer med liknande rutt, reser de tillsammans.

För att ta dig till oss på Skibikehike heter vår busshållplats ”Ulricehamns skidbacke”.

Boka ditt nästa U SKI äventyr!

Vad händer på Ski Bike Hike?